Over Workguide

 

Door de architectuur van informatiesystemen in te richten met een visie op samenwerking ontstaan nieuwe mogelijkheden in het gebruik. De cloud en webtechnologie laat gegevens makkelijker en veiliger van systeem naar systeem gaan. Dit zorgt er voor dat bedrijven de best passende samenstelling aan systemen kunnen kiezen met volledige controle over security en privacy.

Deze visie zorgt ook voor een nieuwe kijk op de informatie inrichting voor specifieke markten. Als niet alle gegevens meer in 1 systeem hoeven te zitten wordt het eenvoudiger om aan proces-eisen, wetgeving en gebruiksgemak te voldoen.

Workguide geeft, op basis van deze architectuur, een vrijer gebruik van systemen in de verzuimmarkt. Op een manier die aansluit bij de marktvereisten en de lokale en internationale regelgeving.

Door wie?

 

Workguide is de handels naam van de bundeling van krachten (CEVID BV.) van 2 innovatieve bedrijven (Colijn IT BV. en EVI Groep) die visie, inhoudelijke branche kennis en ICT techniek laten samenkomen tot software gericht op de duurzame inzetbaarheid van werknemers.

Workguide beschikt over een team van ICT specialisten en adviseurs op het terrein van verzuim- en re-integratiemanagement alsmede HRM, gezondheidsmanagement en preventie.

http://www.evigroep.nl/

https://www.colijn-it.nl/

Over Workguide

Contact

Workguide

Amundsenweg 6

4462 GP Goes

Telefoon: 0113 23 60 00

STUUR EEN BERICHT

Copyright 2018 | EVI Groep