iONE HR Portaal

 

Met iONE HR Portaal krijgt u als Arbodienst en Werkgever de mogelijkheid om verzuimmeldingen aan te maken en verzuimstatistieken bij te houden. De applicatie kan worden gebruikt op tablet of smartphone waardoor werknemers zich op een simpele manier ziek kunnen melden. Tevens biedt het pakket u de gelegenheid om alle HRM gerelateerde zaken vast te leggen. Hieronder zullen verschillende onderdelen van het pakket worden toegelicht.

Het Portaal


Verzuim melden

Met iONE HR Portaal geeft u werknemers de mogelijkheid om zich online via de computer, tablet of smartphone ziek te melden. Als arbodienst kunt u deze ziekmeldingen monitoren en worden er automatisch herinneringen verstuurd die u op de hoogte houden van de status van de verzuimmeldingen. Op basis van deze meldingen kan er vervolgens contact worden opgenomen met de zieke werknemers.

Dashboards

In het portaal bevinden zich op het startscherm verschillende dashboards waarop u als arbodienst, werkgever of werknemer snel de benodigde informatie kunt vinden. Hierbij moet u als werkgever of arbodienst denken aan een lijst van ziekgemelde werknemers of het gemiddelde verzuim totaal van werkgevers/bedrijven. De werknemer kan zich op zijn dashboard bijvoorbeeld op een snelle manier ziekmelden of hersteld melden.

Snel zoeken

Om de doorloop van de processen te versnellen kunt u via het dashboard op een vlotte manier werkgevers of werknemers oproepen in het systeem. Als arbodienst kunt u op uw dashboard werkgevers opzoeken en de hierbij behorende contact- of bedrijfsgegevens direct benaderen. Als werkgever heeft u de mogelijkheid om werknemers op een flexibele manier op te zoeken, aan te passen en mogelijk verzuim te melden.

Contracten

Binnen iONE HR Portaal is het mogelijk om als arbodienst contractgegevens bij te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld de contractgegevens tussen de arbodienst en de werkgevers bewaren. De werkgever zelf, kan op zijn beurt, de contractgegevens bijhouden van zijn werknemers. Aan de contractgegevens van de werknemers kunnen ook de salarisgegevens van de desbetreffende werknemer worden geschakeld.

Financieel

Binnen het pakket is het mogelijk om de financiële gegevens van werkgevers en/of werknemers te bewaren.

Dienstverlening

U kunt in het pakket vastleggen welk eigen risico, verzekerd belang en/of dienstverlener een werknemer heeft.

Vaardigheden

Aan de werknemers kunnen in het pakket, door de werkgevers, vaardigheden en opleidingen toe worden gevoegd. Hierdoor beschikt u als werkgever over de gegevens van de werknemer op het gebied van vaardigheden. Tevens kunt u vastleggen welke opleidingen een werknemer aan het volgen is of al heeft afgerond. De financiële gegevens van de opleidingen kunnen hierbij ook worden opgenomen.

KPI’s

In iONE HR Portaal heeft u de beschikking over kritieke prestatie-indicatoren. Hiermee kunt u de prestaties van uw onderneming analyseren betreffende HR en verzuim. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wat het algemeen-, korte termijn, middellang- of lang ziekteverzuimpercentage is per werknemer of werkgever.

Notities en documenten

Binnen het pakket is het mogelijk om aan werkgevers, werknemers of dienstverleners documenten of notities te koppelen. Wanneer u bijvoorbeeld een zieke werknemer opzoekt en bekijkt, krijgt u gelijk inzicht in de medische documenten en/of notities als u daarvoor de rechten heeft.

Koppelingen

Met iONE HR Portaal kunt u koppelingen leggen met andere pakketten zoals Afas, Verzuimsignaal en andere bestaande en nieuwe applicaties. Hierdoor kunt u uw bestaande pakketten laten samenwerken met iONE HR Portaal en hoeft u bijvoorbeeld een ziekmelding maar in één pakket aan te geven.

Workguide

Contact

Workguide

Amundsenweg 6

4462 GP Goes

Telefoon: 0113 23 60 00

STUUR EEN BERICHT

Copyright 2018 | EVI Groep